A szabadegyetem felsőszintű ismeretterjesztési forma, mely korszerű ismereteket nyújt a társadalomtudományok, természettudományok, művészetek és irodalom köréből.

Kedves Régi és Új Hallgatóink!

Kedves Régi és Új Hallgatóink!

A több évtizedes hagyományoknak megfelelően idén is elindul a TIT József Attila Szabadegyetem új tanéve. Folytatódnak a töretlen népszerűségnek örvendő művészettörténeti, zenetörténeti, földrajzi sorozataink a már jól ismert előadókkal, valamint természettudományi előadásaink.

Közkedvelt kurzusaink mellett természetesen újakat is indítunk, ilyen többek között a Mi terem a családfán? című sorozat, amelyet a Magyar Családtörténet-kutató Egyesülettel együttműködésében szerveztünk; illetve az “Apa is csak egy van” előadás-sorozat a modern apaság pszichológiai kérdéseiről, amelyet Léder László pszichológus, az Apa Akadémia alapítója tart, és amelyet a téma fontosságára való tekintettel, az Apa Akadémia önkéntes támogatása fejében látogathatnak az érdeklődők.

A nyugdíjasok számára megújult programkínálattal kedveskedünk: a korosztályt érintő speciális és kiemelten fontos kérdésekről tart előadás-sorozatot Dr. Birtalan Ivan Thomas professzor Az időskor és egészségügyi problémái címmel, amelyre jelképes áron vehetnek belépőt az érdeklődők.

Arra törekszünk, hogy az előadások szín¬vonalát és a hallgatók kényelmét az évről évre javuló technikai feltételek (hang¬technika, projektorok) révén biztosítani tudjuk.

Arra törekszünk, hogy az előadások szín­vonalát és a hallgatók kényelmét az év­ről évre javuló technikai feltételek (hang­technika, projektorok) révén biztosítani tudjuk.

Minden kedves hallgatónknak tartalmas és kellemes időtöltést kívánunk a TIT József Attila Szabadegyetemen!

A József Attila Szabadegyetem munkatársai

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.